Uitvaartkosten


Misstanden in de wereld van de uitvaart

Alberto Stegeman laat zien hoe sommige ondernemers in de uitvaartbranche het niet zo nauw nemen met de regels en/of  waarden en normen die je van een dergelijke ondernemer mag verwachten. Deze ondernemer lapt werkelijk alle regels en waarden en normen aan zijn laars. Zo worden crematies in het buitenland uitgevoerd zonder dat nabestaanden hiervan op de hoogte zijn. Of worden de dure Poolse grafkisten vervangen door goedkope kisten uit België.

Hieruit blijk dat alleen een goede of goedkope uitvaartverzekering niet voldoende is. Kijk goed met wie je zaken doet en doe onderzoek naar een uitvaartondernemer. Gelukkig zijn dit eerder uitzonderingen op de regel, maar je wilt zeker weten dat je bij een goede uitvaartondernemer terecht komt.


Begraven, Cremeren of Resomeren ?

Veel mensen leggen voor hun overlijden al vast wat zij willen: cremeren of begraven. Of ze maken dat kenbaar aan hun naasten. Weer anderen vinden die keuze juist aan de nabestaanden. Voor het maken van een juiste keuze is het goed om de verschillen tussen begraven en cremeren op een rijtje te zetten.

Monuta

Monuta

Monuta

ALS EERSTE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE BESTE DEALS?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief